“Apalah Sangat 4 Juta Untuk Artis Yang Makan Daging” Netizen Sokong Anju S4man Emelda & Amyza

Persengk3taan antara Zarina Anjoulie bersama dua orang pelakon, Emelda Rosemila dan Amyza Aznan masih lagi belum reda dan nampaknya sudah semakin p4nas.

Terbaru, dalam satu kenyataan media Zarina Anjoulie Lavocah bertindak membuat tuntutan terhadap dua pelakon tersebut dengan meminta p4mpasan sebanyak RM4 juta.

Cubaan menj4tuhkan reputasi

Menurut peguam yang mewakili Zarina, Nurul Hafidzah memberitahu bahawa tuntutan itu dibuat terhadap dua pelakon berdasarkan d4kwaan cuba untuk menj4tuhkan r3putasi anak guamnya di Instagram dan Telegram.

Tuduhan paIsu dan f1tnah

Jelasnya, hantaran dan komen dua pelakon tersebut didapati mempunyai niat j4hat untuk menc3markan nama baik Zarina Anjoulie, termasuklah menerusi penyebutan nama dan body sh4ming.

“Emelda dan Amyza melakukan penyiaran dan komen-komen yang salah, menyedari ianya paIsu dan dengan sengaja membah4yakan kedudukan imej, jenama peribadi dan reputasi anak guam kami. Kedua-dua individu tersebut menerbitkan tuduhan paIsu dan fitn4h mengenai anak guamnya…”

Justeru, Zarina menuntut bayaran ganti rugi sebanyak 3 juta daripada Amyza dan 1 juta daripada Emelda, berserta dengan satu permohonan maaf secara terbuka.

Rata-rata netizen meninggalkan komen yang positif dan bersetuju dengan tindakan yang diambil oleh Zarina.

Tenkiu Anju , you mewakili semua netizens sekali

Semoga kemenangan milik you

Apalah sangat 4 juta untuk artis yang makan daging

Sumber : OMM