Anak Menangls Kucing Kesayangan Dicurl Depan Rumah, Ibu Mohon Pertolongan Kesan Kenderaan Pencurl

Kucing adalah haiwan peliharaan yang digemari oleh hampir semua orang.Bagi mereka yang merupakan pencinta kucing, semestinya akan berasa sedih apabila kehiIangan kucing kesayangan mereka yang dipelihara sejak kecil lagi.

Begitulah kisahnya dengan sebuah keluarga ini apabila anak kucing mereka telah dicurl dihadapan rumah. Satu posting yang dimuatnaik oleh pengguna facebook bernama Masni Abd Rahim meminta pertolongan warganet untuk mengesan pemilik kenderaan yang telah mencurl anak kucing mereka.

Cur1 kucing hadapan rumah

Tegasnya kejadian itu berlaku petang semalam dan kenderaan tersebut seakan menyuruh seorang budak kecil untuk mencurl kucing tersebut.

“Kejadian ptg ni.. 19/06/20..6.09pm..Anak kucing saya kena cur1. Siap ambil depan rumah lagi. Siapa kenal tuan punya kereta ni, sila tag saya.. Anak saya dok menang1s tgk video ni. Kucing kesayangan dia hiIang “

Anak menangis tengok video

Diharapkan agar pencur1 tersebut untuk memulangkan kembali kucing berkenaan ataupun sesiapa yang mengenali kenderaan yang mencurl itu untuk memaklumkan kepada Puan Masni bagi membolehkan kucing tersebut dijumpai.

Orang ramai mencadangkan agar satu lap0ran polis dibuat kerana segala bukti dan maklumat ada didalam video berkenaan.

Buat rep0rt polis

Takde sebab nak masuk sampai hujung, lorong matl

Pencinta kucing ja tau macam mana rasanya kehiIangan kucing kesayangan

Kecik-kecik dah sub4hat ajar anak mencur1

Tonton video penuh dibawah

Kejadian ptg ni.. 19/06/20..6.09pm..Anak kucing saya kena curi. Siap ambil depan rumah lagi. Siapa kenal tuan punya…

Posted by Masni Abd Rahim on Friday, 19 June 2020

Sama-sama kita bantu dan doakan agar kucing kesayangan beliau dijumpai kembali. Pasti sedlh kehiIangan kucing kesayangan.

Sumber : Facebook