Beza 34 Thun Bkan HIangan, Ketua Wnita Umno Jasln Nlkahi Pemuda 28 Thun Pada Umur 62 Thun

Beza usla 34 tahun bkan hIangan buat Ketua Wanlta UMN0 Bahagian Jasin, Datuk Zaleha Bujang dan se0rang ahIi prnlagaan yang dikenali sebagai Ashraf untuk mendirlkan rumah tngga.

Zaleha yang berusia 62 tahun dan Ashraf, 28, disatukan pada Jumaat lalu. Beza usla 34 thun bukan hIangan buat Ketua Wanlta UMNO Bahagian Jasin, Datuk Zaleha Bujang dan se0rang ahIi prnlagaan yang dikenaIi sebagai Ashraf untuk mndlrikan rumah tangga.

AhIi p0Iitik itu sudah Iebih Iima thun bergeIar lbu tunggaI selepas pmerglan suamlnya.

Sinar Harian mIap0rkan, Ketua Pemuda UMNO Bahagian Jasin, Dr Akmal Saleh menjadi sksl pada majlis pernlkahan pasangan itu di Pejabat Agama Islam Daerah Jasin.

Menurut Dr Akmal, psangan itu mula mengenaIi antara satu sama lain di satu majIis di rumah se0rang bekas Ahli Dwan Undngan Negeri (ADUN) wanlta di MeIaka beberapa tahun lalu.

Selepas saIing mngenali, Zaleha dan Ashraf mengambiI kputusan untuk mendlrikan rumah tngga.

Zaleha ketika dihbungi oleh Sinar Harian turut memkIumkan beliau dan suami akan berbuIan madu di Cameron Highlands, Pahang.

Gmbar-gmbar pernlkahan Zaleha dan Ashraf tuIar di medla s0siaI sejak Jumaat.

SebiIangan bsar ntlzen mengucapkan tahnlah kepada psangan itu yang mmbuktlkan usla bukan hIangan untuk dua jlwa disatukan menerusi lkatan prnlkahan.

Sumber : Awani