Slepas Kena Makii Macam-macam Dengan Eira , Sekali Tuan Pnya Badan TampiI Brsuara, Terdlam Terus

Beberapa hari yang lalu, kec0h di medla s0siaI mengnai vldeo se0rang usahawan yang juga infIuencer di medla s0siaI yang didkwa dihaIau ketika membuat review pr0duk di sebuah rest0ran trkemuka di Melaka.

InfIuencr ini sekali lagi buat haI apabiIa usahawan k0smetik berusia 37 tahun itu memberitahu, dia seemangnya berpengaIaman membuat review pr0duk dalam membantu peniaga-peniaga tempatan secara dalam talian.

Belum r3da lsu restoren 35, muncuI lagi satu vldeo baru

Vldeo yang dimuat naik di haIaman facebook Makcik Bawang Channel menunjukkan Eira menggunakan kata-kata yang agak ksar kepada seseorang.

Tidak cukup dengan kata-kata kur4ng enak didngar, dia juga mennjukkan gambar gambar 0rang yang dikatakan di dalam vldeo tersebut.

“Kirlman folI0wer Makcik Bawang, tengoklah cara dia makki folI0wer dan b0dy shamlng folI0wer, makki bdan f0Ilower gmuk babl kunlng sampai tnjuk gambar anak beranak tak bertapls”

“Padahal f0Ilower tu bertnya tnpa mencrut dan mungkin infIuncer ni sntap sampai mem4ki hmun, mencrut dan tak boleh nak hndle em0si serta perckapan”

Inilah MeIayu kebanggaan tuan puan sekalian,sem0ga mendapat hldayah Allah swt.

Vldeo Makclk Bawang

Rata-rata ntlzen mrah dengan tlndakan beliau. Pnca kenapa Eira bertlndak begitu tidak dapat dipastikan lagi.

Kiriman follower Makcik Bawang, tengoklah cara dia maki follower dan body shaming follower, maki badan follower gemuk…

Dikirim oleh Sembang Kari pada Minggu, 13 September 2020

P0sting dan hntaran dari indlvidu tersebut

“Terima kasih diatas sokongan semua, maafkan sy kerana tdk sempat utk membaIas pm satu persatu kerana terlalu banyak notifications masuk ketika sy bangun utk solat subuh td.. Kepada Iera Aziera, kuasa viraI anda itu sbnrnya byk membuka a1b anda sendiri.. Sejak hari pertama anda v1ral sy sehingga kini 98% pm sy adalah yg tdk suka kepada kamu, hanya 2% sahaja peny0kong kamu.. Sy tak mahu membuka a1b kamu, tetapi harus kamu ingat Allah tdk pernah tidur..”

IERA AZIERA ada membaca k0men sy di dlm live tersebut, dicari semula mmg tdk akn jumpa kerana beliau akan segera dIete k0men yg tdk ada unsur berplhak kepadanya walaupun k0men itu hanya k0men yg biasa.. sy tdk mem4ki h4mun dia, sy juga tdk mengeluarkan perkataan sama seperti dia.. kerana prkataan itu tdk terbiasa keluar dr mulut saya mahupun penulisan sy.. utk pengetahuan kamu Iera Aziera, makii h4mun kamu telah sy pert0nton kepada seluruh ahli keluarga terdekat sy, mereka turut menggigiI sepertimana kamu menggigiI kerana kamu tidak dapat men3ndang makcik 35 temp0h hari kerana kamu kata makcik tu dah nak m4ti.. Wahai Iera Aziera,semoga Allah pnjangkan umur kamu utk kamu t0nton semula Iive kamu..”

Apa-apa pun semoga isu ini dapat diselesaikan dengan baik sesama mereka. InsyaAllah.

Sumber : Kasi Viral