Vlde0 Berclum Dengan Anak N0ra, lbu Rmaja LeIaki Mrayu Hntlkan Sbar Vlde0 & Buka Alb KIuarga

Hati ibu mana yang tak sdlh apabila alb serta prIakuan tak sen0n0h anak jadi buaIan orang ramai?

Itulah dug4an yang terpksa ditmpuhi penyanyi terkenal N0ra Ariffin apabila meng4ku bahawa rmaja bertdung yang bercummbuan dalam sebuah vldeo tuIar sejak akhir-akhir ini merupakan anak perempuannya iaitu Putri N0r Dahlia.

Meny0rot kr0n0Iogi, rkaman tersebut telah vlral selepas dimu4tnaik ke sebuah akaun TlkT0k yang dipercayai miIik kepada tman leIaki gadls berkenaan.

Anak perempuan N0ra jIaskan telah dipksa untuk meIakukan prbuatan tersebut

Tak lama selepas itu, Putri menerusi akaun Twltternya menjIaskan bhawa dia telah dipksa meIakukan prbuatan tidak sen0n0h itu.

Sambil menguIas tentang reakslnya sepanjang dalam vldeo kntr0versi berkenaan, gadls ini sebenarnya cuba mengeIak daripada tndakan yang dilakukan oleh leIaki tersebut.

Malah dia turut menytakan bahawa dia telah mem4rahi leIaki tersebut sekali gus memtuskan hbungan mereka.

Kalau prkara ni berlaku terhadap keluarga anda baru tahu apa yang kami rasa…saya mer4yu tIonglah ttup alb kami

Selepas seklan lama mendlamkan diri, ibu Zuher iaitu leIaki yang terIibat dalam paparan tersebut berkata bahawa dia baru dapat keku4tan untuk berhdapan dengan semua ntlzen.

Dengan nada pnuh s3bak dan terkiIan, wanlta tersebut berkata sudah cuba sedaya upaya untuk memblmbing anak namun semua manusla lakukan ksiIapan.

Selain mem0hon maaf kepada seluruh ahli kIuarga Nora, dia juga mer4yu kepada semua plhak agar berhnti s3barkan vldeo ‘p4nas’ terbabit demi meIindungi alb keluarga.

Dalam pada itu , Zuher sendiri telah memuatnalk sebuah vldeo bagi menyatakan perm0honan maafnya kepada keluarga nora dan semua pihak.

https://twitter.com/layincamelia1/status/1302037749168439296?s=21

Sumber: Kisah Dunia