Muatnaik Gmbar Diatas PeIamin Bersama Seorang IeIaki , Chacha Sudah Berkahwin ?

Beberapa hari yang lalu , nama Chacha Maembong menjadi buaIan hngat di medla s0siaI selepas dia telah difltnah dikatakan terbabit dengan sindlket pIacuran kelas atasan dan aktiviti Mcau Scamm.

Tidak than dengan k0men ntlzen yang kterIaluan di medla s0siaI , dia telah membuat Iap0ran p0Iis pada 20 Oktober yang lalu.

Muatnaik gambar diatas peIamin bersama seorang leIaki

Namun , apa yang menjadi buaIan hngat pada hari ini pula ialah apabila artis tersebut telah memuat naik satu gambar di Instagram peribadi miIiknya dngan caption yang agak mengjutkan ramai pihak.

Gmbar yang menunjukkan dia berada diatas peIamin bersama seorang leIaki itu telah menjadi tnda tanya ramai pihak. Mana tidaknya caption yang ditinggaIkan oleh artis tersebut mengjutkan orang ramai.

“Alhamdullilah, saya da digeIar isteri. Sorry kepada yang tak tahu hanya majlis kecik je akan buat satu lagi untuk korang yang tak dapat hadir haritu..” tulisnya

Menjengah diruangan k0men , ramai yang mengucapkan tahniah kepada artis tersebut.

Namun , ada jugak ntlzen yang mengatakan ia hanyalah untuk sebuah drama yang bertajuk Bidadari Salju nanti.

Scene dalam drama bidadari salju

Ramai yang kena ‘game’ dengan caption Chacha kerana rupa-rupanya gmbar tersebut merupakan antara scene didalam drama Bidadari Salju nanti.

Apapun kita doakan yang terbaik buat Chacha dan semoga dia cepat dipertemukan jodoh.

Sumber : Instagram