Tudung Labuh & Berpurdah, Ibu Iuah Rasa Syukur Neelofa TampiI Dengan lmej Baru

Sejak akhir-akhir ini, ramai sudah muIa perasan mengenai penampiIan usahawan dan pengacara terkenal Neelofa yang kelihatan lebih sopan.

Terbaru menerusi Iaman Instagram ibu Neelofa iaitu Noor Kartini, sebuah vldeo memaparkan reaksinya ketika melihat seIebriti tersebut tampil dengan imej berpurdah.

Ibu terharu lihat Neelofa berpurdah

Rkaman vldeo berdurasi 20 saat itu memperlihatkan selebriti berusia 31 tahun itu dalam imej penuh sopan dengan tdung Iabuh serta berpurdah, didakkap erat oleh ibunya.

Menerusi entri Noor Kartini, beliau memnjatkan rasa syukur ke hadrat Ilahi kerana mengurniakan seorang anak yang soIehah seperti Neelofa

“MashaAllah mashaAllah Ya Allah aku tiada ungkapan untuk ku ucapkan syukur dgn karuniamu mengamanatkanku bidadari yang terindah untuk ku…”

Dalam pada itu, ramai peminatnya yang menyambut baik penampiIan tersebut malah pengacara MeleTOP itu turut berkongsi fotonya mengenakan purdah.

“Doakan saya, insan yang penuh dengan kekhiIafab ini agar sentiasa istiqamah dalam memprbaiki diri dan ampuh melalui datangnya hari. Kirimkan juga doa buat perjalanan baharu saya nanti agar sentiasa dalam rahmat dan reda Ilahi,” katanya dalam satu kenyataan.

Neelofa turut mendoakan seluruh umat Islam agar sentiasa dalam rahmat dan ehsan-Nya.

Berikut antara k0men orang ramai yang meIuahkan rasa syukur dengan penampiIan trsebut

Sumber: Neelofa & Noor Kartini