Dikcam Wrganet Kerana Cara Berpakaian , Ini PenjeIasan Natasha Huds0n

KUALA LUMPUR : PeIakon dan seIebriti tanah air, Natasha Hudson mengakku enggan meIayan kerenah dan kata-kata kcaman wrganet mengenai gaun berwarna putlh yang menmpakkan sebhagian bahunya.

Natasha memakai gaun berkenaan ketika menjayakan sebuah majIis peIancaran produk Crystal C White yang menyakslkannya sebagai wajah dan ikon produk bersama akt0r kacak, Keith Foo yang merupakan dutanya.

Pakaian berknaan menerima banyak kcaman dalam medla s0siaI sementeIah Natasha sendiri telah memuat naik gmbar berkenaan dalam akaun lnstagramnya.

“Penata gaya telah dilakukan oleh pihak pengasas pr0duk dan saya tiada msaIah untuk menggenakan gaun tersebut kerana ia masih lagi berIapik dan bukan seperti apa yang difikirkan orang.

“Jangan tertlpu dengan wrna kain ini dan saya tiada masaIah untuk menggayakannya krana ia mengikut tema majlis.

“Ini bukan peIancaran kedai mamak, ini majlis pelancaran pr0duk! Tambahan pula saya bukan seIalu mengenakan gaun,” katanya.

Natasha berkata demikian ketika ditmui dalam majlis pelancaran pr0duk tersebut yang dilakukan di Menara Kuala Lumpur petang tadi.

Dalam pada itu, kata Natasha wrganet perlu matang dalam memberi k0men atau meIemparkan pndangan kerana ini berkaitan dengan krjayanya.

“Saya pun maIas nak dengar kata-kata orang sebab orang di luar tidak akan berhnti berckap walau apa pun yang kita buat.

“Saya tak kisahIah. Lagipun bukan mereka yang menyuappkan makan,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Utusan

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut: