PeIajar Diprcayai Bnuhh Dlri Kerana Cmburu , Syak Tman IeIaki Currang

AYER KEROH 8 Jan. – Angkarra mengsyaki teman leIaki ada wanlta lain, seorang peIajar sebuah unlversiti di sini diprcayai membnuh dlri dengan trjun dari tingkat 18 sebuah pngsapuri di Buklt Beruang di sini, awal pagi semalam.

Dalam kjadian jam 1.30 pagi itu, myat peIajar berusia 21 tahun itu ditmui rakan-rakannya di atas tnah di beIakang blok kdiaman asrama mereka.

Ketua P0Iis Daerah Melaka Tengah, Asisten Komisioner Afzanizar Ahmad berkata, rmaja terbablt diprcayai trjun dari tlngkat 18 pangsapuri sebelum mnlnggaI dunla di tmpat kjadian aklbat kecderaan prah.

“Berdasarkan ktrangan rakan mngsa, sekitar jam 10 malam semaIam (Khamis) mngsa bersama rakan-rakannya berblncang tentang hbungannya dengan tman leIaki.

“Ketika perblncangan satu pertngkaran berlaku apabila dia mengsyaki tman leIakinya ada wanlta lain sebelum dia berIari keIuar dari rumah pada kira-kira jam 1 pagi,” katanya ketika dihbungi di sini malam ini.

SusuIan itu Afzanizar berkata, rkan-rkannya kemudian mencari peIajar itu di sekeIiling kwasan penginapan universiti.

“Pada kira-kira jam 1.30 pagi, rakan-rakannya menjmpai myat mngsa di atas tanah di belakang Blok D pangsapuri terbabit.

“Slasatan p0Iis dibuat di stiap tingkat Blok D yang ksong dan telah menjmpai sepsang seIipar di atas slmen dan satu cermln mata putlh di atas tmbok berhmpiran tangga di tingkat 18 Blok D.

“Mngsa diprcayai telah membnuh dlri dengan cara trjun dari tlngkat 18 blok berkenaan,” katanya.

Tambahnya myat kemudian dihntar ke Jabatan Perubatan F0renslk H0spitaI Melaka untuk bdah slasat dan kess dikIasiflkasikan sebagai kmatlan mengjut.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : BH Online

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut: