[VlDE0] TuIar Vldeo P0Iis Tmbuk Penunggang Mot0sikaI , Ini PnjeIasan Daripada Angg0ta P0Iis Terbabit

Pagi ini teIah tuIar satu rkaman vldeo di medla s0siaI yang dikcam hebat oleh ntlzen. Di dalam rkaman vldeo yang tuIar tersebut , diIihat seorang angg0ta traflk seakan – akan menmbuk seorang pnunggang mot0sikaI.

Namun tujuan dia meIakukan perkara tersebut masih beIum dpat dipastikan dan berikut merupakan penjeIasan dan rlngkasan kejadian yang berlaku.

Rlngkasan kjadian

Pada 08/01/2021 jam lebih kurang 1000 hrs pengaddu telah terIihat satu vldeo yang telah tuIar di medla s0siaI tentang angg0ta traflk seakan-akan menmbuk seorang penunggang mot0sikal di Lebuhraya Persekutuan.

Pengaddu akuui indlvidu dalam vldeo itu adaIah pengaddu. Pengaddu menaflkan telah meIakukan kekrasan terbablt dan hanya memberi perlngatan dan amarran kepada penunggang terbabit yang cuba Iari selepas pengaddu mengarrahkannya berheti tetapi penunggang terbabit enggan dan mot0sikalnya telah terInggar kaki pengaddu.

Pengadu dengan menggunakan budi bahasa memberi pnerangan akan kesaIahan yang diIakukan penunggang itu dan telah secara sp0ntan telah mengacahh – ngacah tngan pengaddu seakan menmbuk tapi tidak kena pada mana – mana bhagian angg0ta badan pnunggang terbabit.

3 keping sman poI 257 telah dikeIuarkan kepada pnunggang m0t0sikaI atas berbagai kesaIahan.Sekian Iap0ran pengaddu.

Tjuan pengaddu membuat rep0t adalah untuk perIindungan diri pengaddu seandainya vldeo itu tuIar dan di saIah erti di kmudian hari.

Vlde0 yang tuIar tersebut

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Info Roadblock

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut: