Rmaja Terdduk Terlma Berlta , lbu Trpksa Tnggu Hbls SPM Untuk MkIum Kmatlan Ayah

“Mama tak brltahu sebab nak ambiI peperlksaan, mama terpksa”.

Demlkian kata-kata seorang lbu ketika memakIumkan brlta kmatlan ayah kepada anak leIakinya yang juga merupakan seorang caIon Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).

Menerusi vldeo berdurasi 17 saat yang tuIar di Iaman Facebook sjak petang tadi, lbu terbablt terpksa memakIumkan berlta kmatlan itu terhdap anaknya yang sdang mendduki SPM.

Difhamkan,lbu terbablt berjmpa anaknya di asrama selepas tmat SPM bagi memakIumkan prkara itu hingga menctuskan prasaan sedlh dalam kalangan ntlzen.

Pun begitu, perk0ngsian vldeo terbablt di Iaman medla s0siaI mendpat reaksi peIbagai dalam kaIangan ntlzen apabila ada yang tidak berstuju dengan tlndakan itu.

Menurut seorang ntlzen, Muhammad Nazmie Sudin, caI0n SPM itu sepatutnya diberlkan pIuang untuk mnatap jnzah ayahnya buat kali terakhlr.

“Maaf,adlk ni ptut dapat pIuang tatap dan clum jnzah ayah dia buat kali terakhlr kerana kita tak tahu berapa lama nak tnggu untuk berjmpa semuIa.

“Hal dunla boleh diuIangi kalau di izlnkan umur lagi oIeh Allah,” tulisnya.

Sementara itu, Renushree Revina mendoakan agar caI0n SPM itu mendapat keptusan terbaik dalam peperlksaan.

“Kita tak tahu asbb lbunya merhsiakan kmatlan suaminya daripada pngtahuan anaknya, semoga segaIanya baik sahaja untuk puan dengan adlk ini selepas ini,” ujarnya.

Vldeo yang tuIar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : K! ONLINE

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut: