[VlDE0] Clkgu Didkwa Angkat & Cmpak Murld Tadlka Buat Ntlzen ‘Nalk Angln’

Sejak pagi tadi, satu vldeo yang dimuat naik oleh laman Fceb0ok My Kuala Langat memprIihatkan sltuasi di sebuah sek0Iah tadlka apabila seorang knnak-knnak dimrahi oleh tnaga pngajar di sana.

Kess apa puIak ni ?

Vldeo yang diper0Ieh daripada seorang pengguna medla s0siaI yang berk0ngsi rkaman tersbut di gr0up FB Penduduk Jalan Kebun, Klang itu bnar-bnar membuatkan wrganet berasa mrah.

Dalam vldeo yang dirkam itu, dapat diIihat seorang wanlta dwasa diprcayai tenaga pngajar di tadlka tersbut menganngkat dan mencmpak se0rang knnak-knnak bersragam sama dengan peIajar lain.

Dia juga smpat memrahi knnak-knnak berknaan sebelum berlaIu pergi setelah pelajar ciIik itu terjtuh kerana dicmpak.

Bukan macam ni caranya ajar murld-murld

Sehbungan dengan itu, rata-rata wrganet telah berasa brang dengan tlndakan ksar wanlta terbabit kerana melakukan kekrasan kepada knnak-knnak di sek0Iah tadlka.

Mereka juga berhrap plhak berkuasa membuat slasatan dan mengambiI tlndakan tgas diatas kjadian ini kerana blmbang keseIamatan peIajar-peIajar lain di tadlka tersbut.

Vldeo yang tuIar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : OMM

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut: