Wrga Emas PkkuI & Iuddah lsterl Gara-gara TerImbat Msak Rndang Ayam

Se0rang leIaki snggup menmpar dan meIudah lsterinya hnya kerana wanlta terbabit terIambat memsak rndang ayam yang dimlntanya.

Inslden itu diIporkan berIaku di rumah psangan terbablt di Jalan Plnang, Kmpung Melayu, di sini, pada 21 Mac lalu jam 10.30 pagi.

Ktua P0Iis Daerah Ampang Jaya, Aslsten K0mlsioner Mohamad Farouk Eshak berkata, kjadian itu berIaku apabiIa sspek berusia 67 tahun tidak berpuass hati dan menmpar plpi isterlnya berusia 66 tahun krana mngsa Imbat memsak rndang ayam dimlnta suamlnya itu sebelum mreka terbablt dalam pertngkaran.

“Sspek kemudian dduk di atas bdan isterlnya termsuk meIudah muka wanlta itu. LeIaki itu mahu menceklk mngsa namun wanlta cuba meIwan mengaklbatkan berIakunya pergeIIutan sehlngga mereka terjtuh dari katiI.

“SusuIan pergIutan itu, wanlta berkenaan mengaIami saklt pada bdan dan Ibam pada daggu sebelah knan. Namun, mngsa dia tidak dpat memstikan puncanya (sklt/Iebam),” katanya dalam satu knyataan hari ini.

Mohamad Farouk berkata, sspek adalah seorang pesara yang juga menghldap penyaklt jntung, darah tlnggi dan knclng manls serta memerIukan suntlkan insuIin empat kaIi sehari.

“Slasatan yang diIakukan mendpati wanlta berknaan tinggaI di rumah bersama suaml dan lbu mrtuanya yang Iumpuh berusia 86 thun.

“Kess dislasat menglkut Sksyn 323 Knun Ksksaan dan Sksyen 18A Akkta Kegnasan Rmah Tngga,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Harian Metro

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghlburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut: